2014. július 8., kedd

Teaser kedd #101 - Retró #1

 

Hát nem kezdtem új könyvbe.  A régiek közül sem fejeztem be semmit. Mire hazaérek, az agyam már nem képes kerek mondatokat befogadni, és nem láttam értelmét felcsapni egy hatodik könyvet, amit tuti nem fejezek be az elkövetkező időkben.
Ezért úgy gondoltam, ma hozok valamit, amit már olvastam, de amiről biztosan nem írtam. A Régi idők mozija helyett, itt a Régi idők olvasmánya.

Ezt a könyvet nagyon rég fogtam utoljára kézbe, talán 15 éves voltam és természetesen a bátyámnak köszönhetem, csak sajnos teljesen megfeledkeztem róla. Épp ideje lenne egy ismétlésnek, méghozzá A sógunnal együtt...

Heti ízelítő:



- Akkor meg mi az ördögnek lökted a hasamba azt a muskétát?
- Csupán hogy illendően üdvözöljelek.

James Clavell: A tajpan





És továbbra is tart a nyereményjáték.
Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a Rafflecopterben feltett kérdésre, és ha te nyersz, választhatsz egy könyvet a rovatból. Akármelyiket, amiről eddig írtam, tehát bármelyiket azok közül, amiket megemlítettem a rovatban - igen, azok közül is, amikből nem idéztem, csak bekerült a címük valamelyik leírásba. Megkötés, hogy azt a nyelvű kiadást kapjátok, amit én  is olvastam, amit angolul forgattam, azt angolul lehet megnyerni is - pl. Moningon lívül az összes paraizés könyvem angol nyelvű. Létezik néhány olyan könyv, amit ebben a formában már nem lehet megvásárolni, kérlek ezt vegyétek figyelemebe majd a választásnál is.   

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...