2013. december 24., kedd

Nem teaser, de legalább kedd

Mivel ma 24-e van, a szokásos Teaser kedd elmarad, ugyanis a friss, ropogós lapokat, friss, ropogós sütikére cseréltem. Jelenleg nyakig vagyok a főzőcskézésben, és ma valószínűleg degeszre eszem magam, aztán ájultan alszom. Vagyis ez a terv első blikkre, aztán majd kiderül.

Ha már úgyis túléltétek a fafaragást, díszítést és az összes ujjatok a helyén maradt - ez utóbbi rész trükkös lehet-, akkor ideje élvezni a vacsorát. Beszélgessetek egy jót és nevessetek nagyon-nagyon sokat.
Aztán jöhet egy jó kis társas, kártyacsata, vagy egy közös mozizás. A Die Hard sorozat bármelyik része tökéletes választás lehet, és nekem az Utánunk a tűzözön is egyértelműen ünnepi darab. Hoztam magammal Harry Pottert olvasni, mert egy karácsony sem múlhat el nélküle, de egy tuti: a Reszkessetek betörőket kihagyom.

Mindegy ki és mit választ, kinek mi az igazán ünnepi műsor, a lényeg, hogy legyen valami, ami beugrik a bejglin kívül is. Teremtsünk közös hagyományokat a családunkkal, barátainkkal, építsünk fel magunkban egy ünnepi szívet, akkor talán a hangulat is könnyebben megjön.

Mindenkinek nagyon békés és boldog karácsonyt! Hozzon nektek a Jézuska sok-sok könyvet és/vagy könyvutalványt, meg rúgja manó, mindent, amit szeretnétek!
Tudtátok, hogy a Star Warsnak volt ünnepi műsora is? Hát a pasasnak van egy stílusa, de érdekes...






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...