2013. november 20., szerda

Teaser... szóval hát... #69


Át kéne neveznem a rovatot, mert nem feltétlenül sikerül a keddet eltalálnom. Nem mintha elugrálna előlem, csak hát vannak olyan napok, pillanatok, amikor egyszerűen nem tudok tervszerűen cselekedni. Ha belefeszülök sem megy; régebben ilyenkor mindig kicsit csalódott voltam, most, talán a korom miatt már elengedtem ezeket az érzéseket, de azért mindig zavar kicsit, ha nem tudom tartani a saját magam által szabott határidőt. Mostanra már végeznem kellett volna Vámos Miklós könyvével, és bele kellett volna kezdenem a következőbe. A kellett volna, mint olyan nem működik, nem létezik. A fejemben mindig annyira szépen összeáll a séma, a valóság viszont gyakran beint, így hoztam egy újabb beleolvasót. Mert hogy ez lesz a következő.
 
Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...