2013. május 1., szerda

Helyzetek és jelentések


Tömören, és aligha meglepő módon ez egy helyzetjelentés. Több fórumon is írtam már, éppen csak itt nem, hogy jelenleg költözés alatt állok. A Napi falat 2011. április 26-ával indult el, és nagy élvezettel, sok lelkesedéssel gyarapította bejegyzéseinek számát. Helyet ehhez a blog.com biztosított, ami az utóbbi fél évben teljesen megbízhatatlanná vált, tehát a blog költöztetése elkerülhetetlen lett. 
Ezt bizonyára többen észrevettétek, mert mostanában minden erről szól körülöttem. 

Szépen el is kezdtem átmenteni a régebbi bejegyzéseimet és ez némi káoszhoz vezetett. Az újabbak hátracsúsztak, a régiek elborították a blogot, méghozzá hosszú tartalomjegyzéket produkálva, amiből persze nem derül ki semmi sem. Ennél a pontnál jöttem rá, hogy kicsit elszúrtam a dolgot, valahogyan csak meg kellett volna különböztetni a posztokat egymástól. Csak még azt nem döntöttem el, hogy miként történjen. Esetleg rögtön jelöljem a címben, mondjuk dátumozzam (éééé.hh.nn.), vagy írjak valamit a bejegyzés végére? Még fogalmam sincs, de mindenképpen döntök valahogyan, mert ez enyhén szólva is kaotikus.

Azért egy jó dolog származott ebből az egészből. Előkerültek olyan dolgok is, amikről már én is megfeledkeztem, néhányan újra felfedezték Eszti nénit, és megint mások rácsodálkoztak a tini énemre. A konklúzió könnyedén levonható: költözni ugyan nem jó, mert semmi sem úgy megy, mint ahogyan elterveztük, és jellemzően mindig menet közben derülnek ki a dolgok, de nagyszerű lehetőség egy csomó holmi átszortírozására és leporolására.
No meg az is érdekes, mennyit változott a stílusom az elmúlt két évben.

Ti viszont turkáljatok nyugodtan kedvetekre, azaz jó olvasást mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...