2013. április 28., vasárnap

Szólgálati közlemény: költözés, meg egyéb bajok

Nos, az a helyzet, hogy mostanában a blog.com többször tűnik el a ködben, mint ahányszor elérhető, így jelenleg költöztetem az oldalt. Ez némi fennakadást okozhat, hiszen ide már nem kerülnek ki újabb bejegyzések, az új oldal pedig még nem áll készen.
Folyamatosan mentem át a régebbi bejegyzéseket, ide:

http://napifalat.blogspot.hu/

az új oldalra, amit mostantól otthonomnak nevezhetek, és ez bizony némi káoszhoz vezet. Mert hát ott a frissekkel együtt megjelennek a régebbi posztok is. Nincs sajnos annyi időm, hogy egyszerre átmozgassam ezt a 352 bejegyzést, de azért kitartóan pakolgatom őket. Már amikor van idő...
Talán nem is lenne olyan sürgős, ha nem tartanék tőle, hogy ez az oldal egyszer csak végleg összeomlik, és mindent elvesztek, de a félelmem szerintem valósnak tekinthető.
Az elmúlt két évben szerettem itt lenni, és soha, de soha nem bántam meg, hogy megnyitottam a Napi falatot, csak már tűrhetetlenné vált a helyezet. Megint nem lehet hozzászólni semmihez, van, amikor még belépni sem tudok, nincs mire várni. A domainnemmel sem tudom, mi lesz, hiszen szeretném magammal vinni, de egyelőre nem kapok választ a kérdéseimre.
Köszönöm minden olvasómnak az elmúlt éveket, és remélem, velem tartotok az új oldalra, ahol ezentúl olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...