2013. április 19., péntek

Könyvem, könyvem, mond meg nékem




A látszat ellenére ezek a könyvnek tűnő tárgyak bizony táskák. Csini, női retikülök.
Milyen praktikus megoldás lenne, ha címükkel már kora reggel jelezhetnénk napi hangulatunkat. Lehetne kifordítható, pozitív és negatív gondolatokat, árnyalatokat kifejező szütyő. Ha a nap során bármi változás áll be, csak kifordítom, befordítok mégis bunda a bunda.
Ma, ha lehetőségem lett volna rá, Az arany jegyzetfüzettel (Doris Lessing) indulok útnak, délben gyors csere A nyomorultakra ( Victor Hugó), igaz a 13 okom volt (Jay Asher) szintén vonzó opció. A Draculát (Bram Stoker) igen gyakran magammal hordanám, átlagos hétköznapokra pedig híven jellemezné életem a Birkakergető nagy kaland vagy folytatása, a Tánc, tánc, tánc (Murakami Haruki).



Szerintem jó ötlet lenne egy elől-hátul különböző variációkat tartalmazó széria is, amivel négyre növelnénk a napi lehetőségeink számát.
Ne álljunk meg ennél a gondolatnál! Hátizsákok, iskolatáskák, aktatáskák hirdethetnék hovatartozásunkat, véleményünket. Elég rápillantani a mellettünk ülő, igen jóképű férfiideál táskájára ahhoz, hogy megállapítsuk, szóba jöhet-e mint jelölt.
Amennyiben Elfújta a szelet (Margaret Mitchell), Büszkeség és balítéletet (Jane Austen), vagy akár Esküvő magazint hord magával, nyilvánvalóan elvetendő minden vele kapcsolatos ötlet.
Mindenki játszadozzon el a lehetőséggel. Ki, milyen kombinációkat választana?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...