2013. február 5., kedd

Teaser kedd #28



Azt hiszem, kezdek kissé rástresszelni erre a keddi rovatra. Tegnap esete nyolckor, amikor még javában a The Lost Hero-t olvastam eszembe jutott, és amikor ma, olyan két óra magasságában leoltottam az éjjeli lámpám, szintén bevillant. Eldöntöttem, nem hagyom, hogy a blogom, ami eddig az öröm forrása volt eluralkodjon az elmémen! Már így is oly sok dolog ugrál az idegeimen, hogy csoda, amiért még azt tudom, milyen évet írunk. Nos, legalábbis rendszerint elsőre eltalálom... Azért így februárban ez még normális, nem? A kérdés szigorúan költői!

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.

Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.

Amit tenned kell:

- kapj kézbe egy könyvet;

- üsd fel valahol;

- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;

- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Heti ízelítő:

"Sok szempontból egy állatkert vezetése a szállodaigazgató rémálma. Gondoljuk meg: a vendégek sohase hagyják el a szállásukat, nemcsak lakhelyet, hanem teljes ellátást igényelnek, látogatók végeérhetetlen folyamát fogadják, akik közül némelyek zajosak és fegyelmezetlenek."

Yann Martel: Pi élete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...